CONTACTEER ONS

Maandag :10.00 tot 00.30

Dinsdag : 10.00 tot 00.30
Woensdag :13.00 tot 19.00
Donderdag : 12.00 tot 00.30

Vrijdag : 10.00 tot 00.30

Zaterdag : rustdag
Zondag : 10.00 tot 21.00

FEESTZAAL

Bent u op zoek naar een gezellige feestzaal in Edegem? Dan bent u bij Het Elzenhof aan het juiste adres!

U vindt er zowel een grote als een kleine feestzaal:

  • kleine feestzaal (80 personen)
  • grote feestzaal (170 - 300 personen)

KLEINE FEESTZAAL

Op zoek naar een gezellige feestzaal in Edegem voor maximum 80 personen? Dan kunt u terecht bij Het Elzenhof. Wij hebben een praktische, polyvalente zaal die over alle moderne comfort beschikt. Een unieke locatie dus voor uw vergadering, cursus, koffietafel of familiefeest. Deze zaal kan alleen of in combinatie met de andere accommodatie worden gehuurd. De zaal heeft eigen sanitaire voorzieningen en biedt de mogelijkheid om maaltijden te serveren.

Wij stellen graag samen met u het menu op dat voor uw activiteit het meest geschikt is. Wilt u meer informatie over onze kleine feestzaal, contacteer ons dan. Wilt u meer uitleg over de tarieven van onze zalen en de mogelijke catering? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

GROTE FEESTZAAL

Een polyvalente locatie voor 170 personen zittend of 300 staand in Edegem? Daar biedt Het Elzenhof een passend antwoord op. In onze grote feestzaal zijn verschillende opstellingen mogelijk. Daardoor is ze uitermate geschikt voor vergaderingen, optredens, trouwfeesten, familiefeesten of activiteiten waarvoor u een vrij grote opkomst verwacht. Deze zaal beschikt over een eigen sanitair en is ook uitgerust om catering te kunnen voorzien. Wij stellen graag samen met u een menu op. Dat kan gaan van hapjes tot koude of warme buffetten.

Deze zaal kan apart of in combinatie met de andere locaties worden gehuurd. Wenst u meer uitleg over deze grote feestzaal, de beschikbare data of een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan contact met ons op.