PRESENTATIE

Het Elzenhof wordt sinds 2002 uitgebaat door Ronny Hellemans en zijn dochter Nathalie. Deze gezellige locatie in Edegem heeft naast een café met terras drie polyvalente zalen voor elke gelegenheid.

Van bloemschikcursussen en tentoonstellingen tot feesten, vergaderingen, voorstellingen en rommelmarkten, werkelijk alles is mogelijk.

We bieden u de keuze uit een vergaderzaal met capaciteit van 20 personen, een kleine zaal voor 80 personen en een grote zaal voor 170 personen. Daarnaast hebben we aan het café nog een groot terras waar zo'n 80 personen kunnen plaatsnemen. Alle zalen kunnen afzonderlijk van mekaar functioneren en beschikken over eigen sanitaire faciliteiten maar ze kunnen ook perfect samen worden gehuurd.

Ook over de catering hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u voor Het Elzenhof kiest. Wij staan volledig zelf in voor de catering en werken samen met u een formule uit op maat van uw evenement. Dat kan gaan van hapjes tot uitgebreide koude en warme buffetten. We stellen graag een passend menu samen voor uw thema-avonden, huwelijksfeesten en andere activiteiten.

Wilt u graag meer informatie over onze zalen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Back to Top